Mandag, 09 september 2019 10:20

Det årlige plantemarked i Botanisk Have

Skrevet af 
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

Septembers himmel er så blå…….og det var den i hvert fald, da det traditionsrige plantemarked i Botanisk Have fandt sted søndag d. 8. september på Havens dag. Omkring 20 udstillere var helt klar til at modtage publikum, da klokken blev 10, men allerede inden åbningstidspunktet var der planteinteresserede, der var mødt op for at se på udvalget.

Og det var ganske stort lige fra alle de små alpine planter, til store stauder samt løg fra Holland i de forskellige boder. Der var også glaskunst og hjælpemidler til planterne i form af stativer i jern – jo, der var nok at komme efter. Botanisk Haves Vennekreds diskede op med kaffe og kage, mens Steen Horshauge kunne forsøde tilværelsen med honning og sirup fra bierne i Botanisk Have.

Formanden for Haveselskabet i Frederikshavn, Karsten Thoft var da også en glad mand, da markedet sluttede kl. 14 – han kunne konstatere at alle plantehandlere var rigtig godt tilfredse med salget og med det store antal besøgende, der kunne få en virkelig god havesnak med udstillerne.

Når man så ikke lige gik og kiggede på de mange tilbud i boderne, kunne man jo gå rundt i de aldeles skønne omgivelser i Botanisk Have og få inspiration til opbygge bede til alle de fine planter, der var indkøbt.

Herluf / Finn

 

Se flere billeder under fanebladet Billeder, Bangsbo Botaniske Have.

Læst 109 gange